Олія виноградних кісточок, холодного віджиму.

Жива Сила Винограду
ОЛВ-200
225,00
грн.
Олію отримують з виноградного насіння методом холодного віджиму. Через те, що екстракт одержують без нагріву, всі корисні речовини не руйнуються, а зберігаються. У олії є антиоксидантні та відновлювальні властивості. У неї сконцентровані жирні кислоти, токофероли, ретинол, лецитин та інші корисні речовини.
Цю олію застосовують у косметології. Щоб надовго зберегти свіжість, гладкість шкіри, треба застосовувати її постійно. Продукт за такої схеми застосування здатний омолоджувати клітини верхнього шару шкіри.

Головна властивість олії - попереджати раннє старіння шкіри, у тому числі те, що викликано гормональним збоєм або впливом ультрафіолетових променів. Вона стимулює синтез колагену, який потрібний, щоб шкіра залишалася гладкою. Речовини вбираються в епідерміс, нормалізують вміст жиру у ньому, регулюючи роботу сальних залоз. Вирівнюється колір обличчя, воно стає молодшим на вигляд. Олія помякшує шкіру, насичує її вітамінними речовинами, звужує пори, якщо вони розширені, видаляє запалення. Олія кісточок виноградних зволожує шкіру, можна вводити в маски та інші засоби, якщо потрібно прискорити ріст волосся.

Для продукту з кісточок винограду характерні такі властивості: залишає в епідермісі вітаміни, органічні сполуки, антиоксиданти, кислоти Омега-6, які роблять шкіру зволоженішою, вона прискорено відновлюється, зв'язки між клітинами зміцнюються. Жирні кислоти стимулюють обмінні процеси, постачають клітинам енергію, допомагають відновлюватися. Якщо наносити засоби з цією цінною олією на шкіру регулярно, то вона завжди буде в гарному стані. У олії виноградної кісточки сконцентровані найцінніші жирні кислоти Омега-3, Омега – 6, вітамін А, вітамін Е, лінолева, пальмітинова, стеаринова та олеїнова кислота, а також лицетин, проціанідин, кампестерол, бетаситостерол, стигмастерол.

Олія з виноградної сировини вбирається повністю та швидко, причому не залишає блиску та плівки, шкіра зберігає свій натуральний вигляд. Вона прибирає пігментні плями, що зявляються з віком, відбілює шкіру, не дратуючи її, не буває почервоніння, висипання. Олія також здатна позбавляти від прищів та висипки, підсушуючи їх. Застосовувати олію дуже просто: потрібно щодня наносити на вимиту шкіру обличчя або тіла тонким шаром, не змивати.
Олія також застосовується
 в дієтології, в їжу її можна вливати в чистому вигляді (наприклад, додавати в салати) або пити по 3 мл трохи більше 2 разів на день. Вона позитивно впливає на роботу серця, ендокринних органів, нервових волокон, ефективно очищує організм від шлаків, не дає зайвому жиру відкладатися.

Жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, яких багато в цьому цінному продукті, впливають на синтез простагладинів. Ці речовини перешкоджають накопиченню тромбоцитів у венах, не дають їм злипатися, чим запобігають розвитку тромбозу. Також вони усувають запалення. Ці кислоти не виробляються в організмі, вони повинні надходити ззовні. Тому олія в невеликій кількості повинна бути в їжі постійно. Рекомендується вводити її з їжею щодня. Для досягнення ефекту достатньо невеликої дози у кілька мл. Олія не має у своєму складі холестерину, навпаки, вона контролює вже присутній в організмі холестерин, збільшує «хороший» і відповідно зменшує «поганий». Тим самим знижується ймовірність розвитку атеросклерозу та супутніх захворювань, як, наприклад, гіпертонія. Серце та судини залишаються здоровими, нормально працюють. Можна використовувати олію як натуральний профілактичний засіб, щоб не допустити розвитку діабету або накопичення небажаних кілограмів.
100 мл.
Click to order
Total: 
ФИО
Ваш телефон
Населенный пункт
Номер отделения Новой Почты
Payment method
Made on
Tilda